Søk i matvaretabellen:

Fiskesuppe, Bergensk, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
90g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
170kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
39kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,18g 135
C12:0
(fatty acids)
0,011g 135
C14:0
(fatty acids)
0,034g 135
C16:0
(fatty acids)
0,13g 135
C18:0
(fatty acids)
0,055g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,090g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0061g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,36g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,010g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,26g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,028g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,030g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,27g 135
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,3g 135
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,50g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
2,2g 135
Salt
(salt)
0,89g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,2RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,010alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,010mg 135
Folat
(folate, total)
1,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
40mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
360mg 135
Kalium
(potassium)
89mg 135
Magnesium
(magnesium)
6,0mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,0mg 135
Fosfor
(phosphorus)
21mg 135
Jod
(iodine)
3,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0198
Soup (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1222
Fish
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0146
Starch added
H0184
Milk added
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: