Søk i matvaretabellen:

Sjysaus, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
95g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
78kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
19kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,070g 102
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0038g 136
C16:0
(fatty acids)
0,052g 136
C18:0
(fatty acids)
0,034g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,11g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0040g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,15g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,29g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
0,24g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0017g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0030g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,24g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,5g 100
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,20g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 100
Protein
(protein, total)
1,0g 100
Salt
(salt)
0,90g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 100
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 100
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 100
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 100
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 100
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 100
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 10
Folat
(folate, total)
0,0µg 10
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 10
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 100
Kalsium
(calcium)
8,0mg 100
Jern
(iron, total)
0,10mg 100
Natrium
(sodium)
360mg 103a
Kalium
(potassium)
40mg 102
Magnesium
(magnesium)
3,0mg 102
Sink
(zinc)
0,20mg 102
Selen
(selenium)
0,0µg 10
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 10
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0286
Gravy or sauce (US CFR)
A0862
Savoury sauce (EUROFIR)
B1232
Corn
C0203
Starch
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0100
Flavoring or spice extract or concentrate added
H0150
Color added
H0151
Spice or herb added
H0259
Rehydrated
H0367
Salt added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
103a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: