Søk i matvaretabellen:

Hvit saus, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
84g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
290kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
69kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,051g 136
C14:0
(fatty acids)
0,16g 136
C16:0
(fatty acids)
0,54g 136
C18:0
(fatty acids)
0,20g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,80g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,031g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,70g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,080g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,12g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,013g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0014g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0052g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0012g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0044g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,021g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,13g 135
Kolesterol
(cholesterol)
13mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,9g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,7g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
3,9g 135
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
18µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,090µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,020alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
7,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
140mg 135
Jern
(iron, total)
0,0mg 135
Natrium
(sodium)
410mg 135
Kalium
(potassium)
160mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
92mg 135
Jod
(iodine)
15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0286
Gravy or sauce (US CFR)
A0862
Savoury sauce (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0139
Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0146
Starch added
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0185
Egg yolk added
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: