Søk i matvaretabellen:

Bernaisesaus, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
70g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
910kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,0g 135
C12:0
(fatty acids)
1,3g 135
C14:0
(fatty acids)
1,2g 135
C16:0
(fatty acids)
2,9g 135
C18:0
(fatty acids)
2,0g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,27g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,13g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,4g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,81g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0057g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0028g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0072g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0038g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0051g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,69g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,7g 135
Kolesterol
(cholesterol)
20mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,3g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,90g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
2,4g 135
Salt
(salt)
1,6g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
240RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
230µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
100µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,5µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,2alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,010mg 135
Folat
(folate, total)
1,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
47mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
630mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
6,0mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,0mg 135
Fosfor
(phosphorus)
65mg 135
Jod
(iodine)
5,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0286
Gravy or sauce (US CFR)
A0862
Savoury sauce (EUROFIR)
B1017
Oil-producing plant
C0190
Fat or oil
E0139
Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: