Søk i matvaretabellen:

Tomatsuppe, med makaroni, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
89g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
180kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
43kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,80g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,060g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 135
C14:0
(fatty acids)
0,0012g 135
C16:0
(fatty acids)
0,043g 135
C18:0
(fatty acids)
0,014g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,36g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0017g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,35g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,15g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,046g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,047g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,15g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,5g 135
Stivelse
(starch, total)
2,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
1,3g 135
Salt
(salt)
0,76g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 135
Folat
(folate, total)
0,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
13mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
310mg 135
Kalium
(potassium)
120mg 135
Magnesium
(magnesium)
6,0mg 135
Sink
(zinc)
0,10mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
5,0mg 135
Jod
(iodine)
0,18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0180
Soup, thick (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0167
Fruit
E0149
Liquid, low viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0180
Food added
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: