Søk i matvaretabellen:

Ertesuppe, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
87g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
240kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
57kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,36g 135
C12:0
(fatty acids)
0,018g 136
C14:0
(fatty acids)
0,067g 136
C16:0
(fatty acids)
0,22g 136
C18:0
(fatty acids)
0,11g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,45g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,013g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,32g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,15g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,12g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,013g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,013g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,12g 135
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,5g 135
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,9g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,2g 135
Protein
(protein, total)
3,5g 135
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
6,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
33µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,010alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 135
Folat
(folate, total)
5,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
10mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
400mg 135
Kalium
(potassium)
130mg 135
Magnesium
(magnesium)
12mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,0mg 135
Fosfor
(phosphorus)
50mg 135
Jod
(iodine)
0,17µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0180
Soup, thick (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1338
Pea
C0133
Seed, skin present, germ present
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0146
Starch added
H0150
Color added
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: