Sjokolade, med mintfyll, After Eight
Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
4,1g | 400f |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1700kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
400kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
4,6g | 400f |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
2,8g | 400f |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
| C14:0 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
| C16:0 (fatty acids) |
1,1g | 400f |
| C18:0 (fatty acids) |
1,7g | 400f |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,5g | 400f |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,010g | 400f |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,5g | 400f |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,11g | 400f |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,11g | 400f |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,010g | 400f |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,010g | 400f |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,11g | 400f |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 400f |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
88g | 400f |
| Stivelse (starch, total) |
0,0g | 10 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
69g | 400f |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 400f |
| Protein (protein, total) |
2,6g | 400f |
| Salt (salt) |
0,0080g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,017RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 400f |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
0,20µg | 400f |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 400f |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,23alfa-TE | 400f |
| Tiamin (thiamin) |
0,020mg | 400f |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,030mg | 400f |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,25mg | 400f |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,020mg | 400f |
| Folat (folate, total) |
4,9µg | 400f |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 400f |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 400f |
| Kalsium (calcium) |
19mg | 400f |
| Jern (iron, total) |
2,0mg | 400f |
| Natrium (sodium) |
3,2mg | 400f |
| Kalium (potassium) |
180mg | 400f |
| Magnesium (magnesium) |
51mg | 400f |
| Sink (zinc) |
0,84mg | 400f |
| Selen (selenium) |
0,0µg | 400f |
| Kopper (copper) |
0,0mg | 10 |
| Fosfor (phosphorus) |
77mg | 400f |
| Jod (iodine) |
1,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0272
- Cacao or chocolate product (US CFR)
- A0839
- Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
- B1012
- Sugar-producing plant
- C0210
- Sucrose
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0003
- Not heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0136
- Sugar or sugar syrup added
- H0229
- Flavoring, spice or herb added, natural
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0159
- Paperboard or paper container
- M0213
- Box
- N0039
- Paper or paperboard
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400f
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall