Pizza, Stenovnsbakt Tradizionale Diavola
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
48g | 222a |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
960kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
230kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
7,8g | 222a |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,1g | 222a |
| C12:0 (fatty acids) |
0,14g | 222a |
| C14:0 (fatty acids) |
0,37g | 222a |
| C16:0 (fatty acids) |
1,7g | 222a |
| C18:0 (fatty acids) |
0,68g | 222a |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 222a |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,2g | 222a |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,13g | 222a |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,0g | 222a |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,2g | 222a |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,95g | 222a |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,19g | 222a |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,020g | 222a |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,21g | 222a |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,98g | 222a |
| Kolesterol (cholesterol) |
19mg | 222a |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
29g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
23g | 222a |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
5,8g | 222a |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,9g | 222a |
| Protein (protein, total) |
9,1g | 222a |
| Salt (salt) |
1,7g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
48RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
30µg | 222a |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
220µg | 222a |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,1alfa-TE | 222a |
| Tiamin (thiamin) |
0,15mg | 222a |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,11mg | 222a |
| Niacin (niacin, preformed) |
1,0mg | 222a |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,10mg | 222a |
| Folat (folate, total) |
18µg | 222a |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,20µg | 222a |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
2,7mg | 222a |
| Kalsium (calcium) |
140mg | 222a |
| Jern (iron, total) |
0,70mg | 222a |
| Natrium (sodium) |
680mg | 222a |
| Kalium (potassium) |
150mg | 222a |
| Magnesium (magnesium) |
20mg | 222a |
| Sink (zinc) |
1,0mg | 222a |
| Selen (selenium) |
3,5µg | 222a |
| Kopper (copper) |
0,084mg | 222a |
| Fosfor (phosphorus) |
150mg | 222a |
| Jod (iodine) |
15µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0100
- Pie, unsweetened, or pizza (US CFR)
- A0822
- Savoury cereal dish (EUROFIR)
- B1312
- Wheat
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0151
- Solid
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0005
- Baked or roasted
- H0143
- Cheese added
- H0191
- Meat added
- H0227
- Flavoring, spice or herb added
- H0350
- Tomato added
- J0136
- Preserved by freezing
- M0159
- Paperboard or paper container
- M0172
- Plastic container
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 222a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Pizza. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av pizza". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article44704.ece/BINARY/Rapport%202015:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyserer%20av%20frossen%20pizza
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.