Pizza, Ristorante Speciale
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
50g | 222a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
990kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
240kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
12g | 222a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,3g | 222a |
C12:0 (fatty acids) |
0,098g | 222a |
C14:0 (fatty acids) |
0,35g | 222a |
C16:0 (fatty acids) |
1,8g | 222a |
C18:0 (fatty acids) |
0,75g | 222a |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 222a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,2g | 222a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,15g | 222a |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,9g | 222a |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,0g | 222a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
1,5g | 222a |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,49g | 222a |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,022g | 222a |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,51g | 222a |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,5g | 222a |
Kolesterol (cholesterol) |
20mg | 222a |
Karbohydrat (carbohydrate) |
22g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
19g | 222a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
2,6g | 222a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,0g | 222a |
Protein (protein, total) |
10g | 222a |
Salt (salt) |
1,4g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
65RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
49µg | 222a |
Beta-karoten (beta-carotene) |
190µg | 222a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,5alfa-TE | 222a |
Tiamin (thiamin) |
0,16mg | 222a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,11mg | 222a |
Niacin (niacin, preformed) |
1,4mg | 222a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,12mg | 222a |
Folat (folate, total) |
16µg | 222a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,28µg | 222a |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
2,7mg | 222a |
Kalsium (calcium) |
140mg | 222a |
Jern (iron, total) |
0,70mg | 222a |
Natrium (sodium) |
560mg | 222a |
Kalium (potassium) |
200mg | 222a |
Magnesium (magnesium) |
19mg | 222a |
Sink (zinc) |
1,2mg | 222a |
Selen (selenium) |
4,3µg | 222a |
Kopper (copper) |
0,079mg | 222a |
Fosfor (phosphorus) |
170mg | 222a |
Jod (iodine) |
4,6µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0100
- Pie, unsweetened, or pizza (US CFR)
- A0822
- Savoury cereal dish (EUROFIR)
- B1312
- Wheat
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0151
- Solid
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0005
- Baked or roasted
- H0143
- Cheese added
- H0191
- Meat added
- H0227
- Flavoring, spice or herb added
- J0136
- Preserved by freezing
- M0159
- Paperboard or paper container
- M0172
- Plastic container
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 222a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Pizza. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av pizza". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article44704.ece/BINARY/Rapport%202015:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyserer%20av%20frossen%20pizza
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.