Søk i matvaretabellen:

Pannekaker, grove

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
65g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
640kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,5g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,8g 136
C12:0
(fatty acids)
0,061g 136
C14:0
(fatty acids)
0,19g 136
C16:0
(fatty acids)
0,93g 136
C18:0
(fatty acids)
0,33g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 136
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,062g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,67g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,60g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,075g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0014g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0039g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0020g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,023g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0022g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0026g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,63g 136
Kolesterol
(cholesterol)
69mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
20g 80
Stivelse
(starch, total)
15g 136
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,7g 136
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 136
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 136
Protein
(protein, total)
7,2g 136
Salt
(salt)
0,38g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
59RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
58µg 136
Beta-karoten
(beta-carotene)
14µg 136
Vitamin D
(vitamin D)
0,91µg 136
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,16mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
0,90mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 136
Folat
(folate, total)
21µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 136
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 136
Kalsium
(calcium)
84mg 136
Jern
(iron, total)
1,1mg 136
Natrium
(sodium)
150mg 136
Kalium
(potassium)
200mg 136
Magnesium
(magnesium)
28mg 136
Sink
(zinc)
1,0mg 136
Selen
(selenium)
5,0µg 136
Kopper
(copper)
0,080mg 136
Fosfor
(phosphorus)
180mg 136
Jod
(iodine)
16µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0186
Egg added
H0319
Wheat added
H0322
Oat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: