Pannekaker, grove
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
65g | 136 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
640kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
150kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
4,5g | 136 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
1,8g | 136 |
| C12:0 (fatty acids) |
0,061g | 136 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,19g | 136 |
| C16:0 (fatty acids) |
0,93g | 136 |
| C18:0 (fatty acids) |
0,33g | 136 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,020g | 136 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,6g | 136 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,062g | 136 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,4g | 136 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,67g | 136 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,60g | 136 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,075g | 136 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0014g | 136 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0039g | 136 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0020g | 136 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,023g | 136 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0022g | 136 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0026g | 136 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,026g | 136 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,10g | 136 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,63g | 136 |
| Kolesterol (cholesterol) |
69mg | 136 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
20g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
15g | 136 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
3,7g | 136 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 136 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,1g | 136 |
| Protein (protein, total) |
7,2g | 136 |
| Salt (salt) |
0,38g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
59RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
58µg | 136 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
14µg | 136 |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,91µg | 136 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,2alfa-TE | 136 |
| Tiamin (thiamin) |
0,16mg | 136 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,20mg | 136 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,90mg | 136 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,070mg | 136 |
| Folat (folate, total) |
21µg | 136 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,50µg | 136 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
1,0mg | 136 |
| Kalsium (calcium) |
84mg | 136 |
| Jern (iron, total) |
1,1mg | 136 |
| Natrium (sodium) |
150mg | 136 |
| Kalium (potassium) |
200mg | 136 |
| Magnesium (magnesium) |
28mg | 136 |
| Sink (zinc) |
1,0mg | 136 |
| Selen (selenium) |
5,0µg | 136 |
| Kopper (copper) |
0,080mg | 136 |
| Fosfor (phosphorus) |
180mg | 136 |
| Jod (iodine) |
16µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0194
- Pancake or waffle (US CFR)
- A0822
- Savoury cereal dish (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0235
- Milk
- E0153
- Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0008
- Griddled
- H0186
- Egg added
- H0319
- Wheat added
- H0322
- Oat added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.