Taco med skjell/tubs, laks, grønnsaker
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      100% | 0 | 
| Vann (water (moisture))  | 
      54g | 134 | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      950kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      230kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      13g | 134 | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      2,8g | 134 | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      0,063g | 136 | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      0,34g | 136 | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      1,3g | 136 | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      0,43g | 136 | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,0g | 10 | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      5,0g | 134 | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,54g | 136 | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      3,5g | 136 | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      4,0g | 134 | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      1,3g | 136 | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,23g | 136 | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,014g | 136 | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,016g | 136 | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,10g | 136 | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,042g | 136 | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,51g | 136 | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,26g | 136 | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,69g | 136 | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      2,1g | 135 | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      1,5g | 135 | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      0,0mg | 10 | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      11g | 80 | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      9,8g | 134 | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      1,6g | 134 | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      0,0g | 10 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      1,0g | 134 | 
| Protein (protein, total)  | 
      15g | 134 | 
| Salt (salt)  | 
      1,4g | 83 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      46RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      33µg | 134 | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      150µg | 134 | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      6,5µg | 134 | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      1,6alfa-TE | 134 | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,098mg | 134 | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      0,084mg | 134 | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      5,0mg | 134 | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,29mg | 134 | 
| Folat (folate, total)  | 
      14µg | 134 | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      2,2µg | 134 | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      2,1mg | 134 | 
| Kalsium (calcium)  | 
      15mg | 134 | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,68mg | 134 | 
| Natrium (sodium)  | 
      580mg | 134 | 
| Kalium (potassium)  | 
      380mg | 134 | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      25mg | 134 | 
| Sink (zinc)  | 
      0,50mg | 134 | 
| Selen (selenium)  | 
      20µg | 134 | 
| Kopper (copper)  | 
      0,065mg | 134 | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      180mg | 134 | 
| Jod (iodine)  | 
      6,0µg | 325 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0139
 - Multicomponent meal (US CFR)
 - A0861
 - Prepared food product (EUROFIR)
 - B1587
 - Atlantic salmon
 - C0268
 - Skeletal meat part, without bone, without skin
 - E0108
 - Physical state, shape or form, multiple
 - F0023
 - Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
 - G0003
 - Cooking method not applicable
 - H0180
 - Food added
 - H0212
 - Vegetable added
 - J0001
 - Preservation method not known
 - K0003
 - No packing medium used
 - M0001
 - Container or wrapping not known
 - N0001
 - Food contact surface not known
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 
Referanser
- 0
 - Vurdert som 100 % spiselig (netto).
 - 10
 - Manglende verdi, ukjent innhold.
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 80
 - Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
 - 83
 - Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 134
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
 - 135
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
 - 136
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
 - 325
 - Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.