Søk i matvaretabellen:

Taco med skjell/tubs, laks, grønnsaker

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
54g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
950kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 134
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,8g 134
C12:0
(fatty acids)
0,063g 136
C14:0
(fatty acids)
0,34g 136
C16:0
(fatty acids)
1,3g 136
C18:0
(fatty acids)
0,43g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,54g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,5g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,0g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,23g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,014g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,10g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,042g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,51g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,26g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,69g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,1g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,5g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 10
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
9,8g 134
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,6g 134
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 134
Protein
(protein, total)
15g 134
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
46RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
33µg 134
Beta-karoten
(beta-carotene)
150µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
6,5µg 134
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,098mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,084mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
5,0mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,29mg 134
Folat
(folate, total)
14µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,2µg 134
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,1mg 134
Kalsium
(calcium)
15mg 134
Jern
(iron, total)
0,68mg 134
Natrium
(sodium)
580mg 134
Kalium
(potassium)
380mg 134
Magnesium
(magnesium)
25mg 134
Sink
(zinc)
0,50mg 134
Selen
(selenium)
20µg 134
Kopper
(copper)
0,065mg 134
Fosfor
(phosphorus)
180mg 134
Jod
(iodine)
6,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0139
Multicomponent meal (US CFR)
A0861
Prepared food product (EUROFIR)
B1587
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0108
Physical state, shape or form, multiple
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0003
Cooking method not applicable
H0180
Food added
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: