Sjokoladepålegg, med mindre sukker, Sjokade
Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sukker, honning og søte pålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
12g | 30 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1600kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
390kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
19g | 106a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
13g | 106a |
C12:0 (fatty acids) |
0,11g | 207 |
C14:0 (fatty acids) |
0,43g | 207 |
C16:0 (fatty acids) |
5,2g | 207 |
C18:0 (fatty acids) |
5,8g | 207 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,1g | 106a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,0g | 207 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,0g | 207 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,60g | 106a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,65g | 207 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,056g | 207 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,019g | 207 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,019g | 207 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,019g | 207 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,019g | 207 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,019g | 207 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,019g | 207 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,037g | 207 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,13g | 73c |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,65g | 74c |
Kolesterol (cholesterol) |
1,0mg | 30 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
47g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
7,5g | 106a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
40g | 106a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
39g | 106a |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
14g | 106a |
Protein (protein, total) |
1,1g | 106a |
Salt (salt) |
0,0050g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 30 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 30 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 30 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,2alfa-TE | 30 |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 30 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,0mg | 30 |
Niacin (niacin, preformed) |
0,20mg | 30 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 30 |
Folat (folate, total) |
3,1µg | 30 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 30 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 30 |
Kalsium (calcium) |
9,0mg | 30 |
Jern (iron, total) |
1,1mg | 30 |
Natrium (sodium) |
2,0mg | 106a |
Kalium (potassium) |
200mg | 30 |
Magnesium (magnesium) |
27mg | 30 |
Sink (zinc) |
0,36mg | 30 |
Selen (selenium) |
0,0µg | 30 |
Kopper (copper) |
0,22mg | 30 |
Fosfor (phosphorus) |
39mg | 30 |
Jod (iodine) |
15µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0272
- Cacao or chocolate product (US CFR)
- A0839
- Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
- B1370
- Sugar beet
- C0171
- Invert sugar
- E0119
- Semisolid with smooth consistency
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0117
- Flavoring or taste ingredient added
- H0136
- Sugar or sugar syrup added
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- H0555
- Lecithins added (EC/CODEX)
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0187
- Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
- M0213
- Box
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- P0104
- No artificial sweeteners claim or use
- P0181
- Reduced sugars food
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73c
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 74c
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 106a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
- 207
- Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.