Søk i matvaretabellen:

Sjokolade, med gelé og marsipan, Troika

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
11g 207
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
440kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 207
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,4g 207
C12:0
(fatty acids)
0,033g 207
C14:0
(fatty acids)
0,13g 207
C16:0
(fatty acids)
4,9g 207
C18:0
(fatty acids)
3,3g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,11g 207
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,8g 207
C16:1 sum
(fatty acids)
0,067g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,7g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,5g 207
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,033g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,017g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,017g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,017g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,017g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,017g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,017g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,017g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,033g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,5g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 207
Karbohydrat
(carbohydrate)
66g 207
Stivelse
(starch, total)
7,0g 207
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
59g 207
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
56g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,7g 207
Protein
(protein, total)
3,7g 207
Salt
(salt)
0,072g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 207
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 207
Riboflavin
(riboflavin)
0,19mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 207
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 207
Folat
(folate, total)
7,0µg 207
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,15µg 207
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
56mg 207
Jern
(iron, total)
2,2mg 207
Natrium
(sodium)
29mg 207
Kalium
(potassium)
180mg 207
Magnesium
(magnesium)
49mg 207
Sink
(zinc)
0,68mg 207
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,34mg 207
Fosfor
(phosphorus)
120mg 207
Jod
(iodine)
3,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0108
Sugar
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0150
Color added
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0280
Sugar syrup or sugar syrup solids added
H0408
Agar added (EC/CODEX)
J0100
Preserved by adding chemicals
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: