Saftis, Lollipop
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
73g | 106b |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
510kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
120kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
3,5g | 106b |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,0g | 106b |
| C12:0 (fatty acids) |
0,016g | 207 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,056g | 207 |
| C16:0 (fatty acids) |
0,88g | 207 |
| C18:0 (fatty acids) |
1,1g | 207 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,20g | 106b |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,016g | 207 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,1g | 207 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,060g | 106b |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,12g | 207 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0099g | 207 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0033g | 207 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0033g | 207 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0033g | 207 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0033g | 207 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0033g | 207 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0033g | 207 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0033g | 207 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,010g | 73c |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,12g | 74c |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 30 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
22g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
0,0g | 20 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
22g | 106b |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
16g | 30 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,20g | 106b |
| Protein (protein, total) |
0,10g | 106b |
| Salt (salt) |
0,0g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
3,7RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 20 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
44µg | 106b |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,0alfa-TE | 60a |
| Tiamin (thiamin) |
0,010mg | 30 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,010mg | 30 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,0mg | 20 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 20 |
| Folat (folate, total) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
| Kalsium (calcium) |
0,0mg | 20 |
| Jern (iron, total) |
0,0mg | 20 |
| Natrium (sodium) |
0,0mg | 20 |
| Kalium (potassium) |
0,0mg | 20 |
| Magnesium (magnesium) |
0,0mg | 20 |
| Sink (zinc) |
0,0mg | 20 |
| Selen (selenium) |
0,0µg | 20 |
| Kopper (copper) |
0,0mg | 20 |
| Fosfor (phosphorus) |
0,0mg | 20 |
| Jod (iodine) |
0,0µg | 10 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0245
- Sherbet (US CFR)
- A0864
- Dessert (EUROFIR)
- B1217
- Water
- C0005
- Part of plant or animal not applicable
- E0123
- Liquid, low viscosity, with no visible particles
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0362
- Fruit juice added
- H0749
- White sugar added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0166
- Plastic bag or pouch
- N0051
- Food contact surface from human-made material
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73c
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 74c
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 106b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
- 207
- Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.