Søk i matvaretabellen:

Sorbet

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
54g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
770kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,0075g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0013g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0093g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,040g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,011g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0040g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0040g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,011g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
44g 135
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
44g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
39g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
1,3g 135
Salt
(salt)
0,050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,67RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
8,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,090alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
14mg 135
Kalsium
(calcium)
6,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
20mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
7,0mg 135
Sink
(zinc)
0,0mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,020mg 135
Fosfor
(phosphorus)
9,0mg 135
Jod
(iodine)
0,57µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0206
Frozen nondairy dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1339
Orange
C0300
Juice
E0139
Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0205
Egg white added
H0749
White sugar added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: