Sjokoladepulver, Rett i koppen
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pulver, tørr vare
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
3,6g | 420c |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1600kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
370kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
5,1g | 102 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,0g | 20 |
C12:0 (fatty acids) |
1,1g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
0,34g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
0,43g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,65g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,33g | 20 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,35g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,030g | 20 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,034g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,0g | 136 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,033g | 136 |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 20 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
68g | 20 |
Stivelse (starch, total) |
3,3g | 420c |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
64g | 20 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
64g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
7,1g | 420c |
Protein (protein, total) |
11g | 102 |
Salt (salt) |
0,68g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 20 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 20 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 50 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,10alfa-TE | 420c |
Tiamin (thiamin) |
0,060mg | 420c |
Riboflavin (riboflavin) |
0,040mg | 420c |
Niacin (niacin, preformed) |
0,50mg | 420c |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,020mg | 420c |
Folat (folate, total) |
38µg | 20 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
33mg | 420c |
Jern (iron, total) |
7,0mg | 420c |
Natrium (sodium) |
270mg | 420c |
Kalium (potassium) |
1500mg | 420c |
Magnesium (magnesium) |
160mg | 420c |
Sink (zinc) |
1,9mg | 420c |
Selen (selenium) |
1,5µg | 420c |
Kopper (copper) |
1,1mg | 420c |
Fosfor (phosphorus) |
190mg | 420c |
Jod (iodine) |
3,2µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0272
- Cacao or chocolate product (US CFR)
- A0845
- Coffee, tea, cocoa (EUROFIR)
- B1012
- Sugar-producing plant
- C0210
- Sucrose
- E0106
- Finely ground
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0117
- Flavoring or taste ingredient added
- H0138
- Water removed
- H0184
- Milk added
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- J0116
- Dehydrated or dried
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 102
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 420c
- Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk