Søk i matvaretabellen:

Kjøttdeig, stekt uten fett

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
51g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
290kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
20g 134
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,3g 134
C12:0
(fatty acids)
0,0g 213
C14:0
(fatty acids)
0,52g 213
C16:0
(fatty acids)
4,3g 213
C18:0
(fatty acids)
2,8g 213
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,43g 134
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,7g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,76g 213
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,4g 213
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,43g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
0,23g 213
C18:3n-3
(fatty acids)
0,080g 213
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 213
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0043g 213
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 213
C20:4n-6
(fatty acids)
0,045g 213
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 213
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,030g 213
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 213
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,15g 73s
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,31g 74s
Kolesterol
(cholesterol)
86mg 134
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 134
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 134
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
27g 134
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
12RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
9,0µg 134
Beta-karoten
(beta-carotene)
30µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
0,29µg 134
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,71alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
6,0mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,37mg 134
Folat
(folate, total)
4,0µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,4µg 134
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
11mg 134
Jern
(iron, total)
2,6mg 134
Natrium
(sodium)
510mg 134
Kalium
(potassium)
410mg 134
Magnesium
(magnesium)
27mg 134
Sink
(zinc)
5,4mg 134
Selen
(selenium)
10µg 134
Kopper
(copper)
0,070mg 134
Fosfor
(phosphorus)
230mg 134
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0006
Broiled or grilled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73s
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
74s
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
213
Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: