Søk i matvaretabellen:

Sjokolade, småsjokolader

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,5g 207
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
460kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 207
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
14g 207
C12:0
(fatty acids)
1,7g 207
C14:0
(fatty acids)
0,98g 207
C16:0
(fatty acids)
5,4g 207
C18:0
(fatty acids)
5,9g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,32g 207
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,2g 207
C16:1 sum
(fatty acids)
0,092g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,74g 207
C18:2n-6
(fatty acids)
0,66g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,042g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,021g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,021g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,021g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,021g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,021g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,021g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,021g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,042g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,66g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
13mg 207
Karbohydrat
(carbohydrate)
57g 207
Stivelse
(starch, total)
2,7g 207
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
54g 207
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
47g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,9g 207
Protein
(protein, total)
6,5g 207
Salt
(salt)
0,21g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
11RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 207
Beta-karoten
(beta-carotene)
17µg 207
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,60alfa-TE 207
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 207
Riboflavin
(riboflavin)
0,46mg 207
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 207
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 207
Folat
(folate, total)
7,0µg 207
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,57µg 207
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
170mg 207
Jern
(iron, total)
2,2mg 207
Natrium
(sodium)
84mg 207
Kalium
(potassium)
370mg 207
Magnesium
(magnesium)
56mg 207
Sink
(zinc)
1,0mg 207
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,29mg 207
Fosfor
(phosphorus)
190mg 207
Jod
(iodine)
3,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0108
Sugar
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0018
Partially heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0184
Milk added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: