Søk i matvaretabellen:

Sjokolade, fylt, konfekt

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,6g 207
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
490kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 207
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 207
C12:0
(fatty acids)
0,71g 207
C14:0
(fatty acids)
0,44g 207
C16:0
(fatty acids)
5,0g 207
C18:0
(fatty acids)
5,6g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,1g 207
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,2g 207
C16:1 sum
(fatty acids)
0,089g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,2g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,5g 207
C18:2n-6
(fatty acids)
1,4g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,066g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,022g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,022g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,022g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,022g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,022g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,022g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,022g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,066g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
7,0mg 207
Karbohydrat
(carbohydrate)
60g 207
Stivelse
(starch, total)
4,5g 207
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
56g 207
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
52g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,2g 207
Protein
(protein, total)
5,2g 207
Salt
(salt)
0,25g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,0µg 207
Beta-karoten
(beta-carotene)
16µg 207
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,1alfa-TE 207
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 207
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 207
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 207
Folat
(folate, total)
9,9µg 207
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 207
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
100mg 207
Jern
(iron, total)
1,3mg 207
Natrium
(sodium)
100mg 207
Kalium
(potassium)
290mg 207
Magnesium
(magnesium)
60mg 207
Sink
(zinc)
0,99mg 207
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,40mg 207
Fosfor
(phosphorus)
170mg 207
Jod
(iodine)
3,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0157
White sugar
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0200
Acidified
H0207
Filled or stuffed
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0355
Chocolate coated or covered
H0555
Lecithins added (EC/CODEX)
J0109
Preserved by chemicals
K0003
No packing medium used
M0296
Aluminium foil-paper wrapper
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: