Søk i matvaretabellen:

Marsipanbrød, med sjokoladetrekk

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
510kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,026g 207
C14:0
(fatty acids)
0,13g 207
C16:0
(fatty acids)
3,6g 207
C18:0
(fatty acids)
2,9g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
15g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,079g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
15g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
5,0g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,026g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,026g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,026g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,026g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,026g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,026g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,026g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,0g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
52g 80
Stivelse
(starch, total)
0,90g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
50g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
48g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,5g 135
Protein
(protein, total)
9,0g 135
Salt
(salt)
0,018g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,9RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
23µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
8,4alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
21µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
87mg 135
Jern
(iron, total)
1,5mg 135
Natrium
(sodium)
7,0mg 135
Kalium
(potassium)
280mg 135
Magnesium
(magnesium)
99mg 135
Sink
(zinc)
1,2mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,38mg 135
Fosfor
(phosphorus)
200mg 135
Jod
(iodine)
0,37µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1272
Almond
C0132
Seed, skin removed, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0003
Cooking method not applicable
H0158
Sucrose added
H0231
Chocolate or cocoa added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: