Søk i matvaretabellen:

Nøttepålegg, Nugatti

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sukker, honning og søte pålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
0,94g 207
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
530kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
28g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,4g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,59g 207
C14:0
(fatty acids)
0,37g 207
C16:0
(fatty acids)
4,9g 207
C18:0
(fatty acids)
1,8g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
22g 106a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,080g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
13g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,4g 106a
C18:2n-6
(fatty acids)
4,5g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,027g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,027g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,027g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,027g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,027g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,027g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,027g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,29g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,5g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
5,0mg 207
Karbohydrat
(carbohydrate)
62g 80
Stivelse
(starch, total)
0,70g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
61g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
55g 106a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 106a
Protein
(protein, total)
4,9g 106a
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,4alfa-TE 207
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 207
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 60a
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 207
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 207
Folat
(folate, total)
17µg 207
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,32µg 207
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
120mg 207
Jern
(iron, total)
1,5mg 207
Natrium
(sodium)
54mg 106a
Kalium
(potassium)
470mg 207
Magnesium
(magnesium)
55mg 207
Sink
(zinc)
0,80mg 207
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,37mg 207
Fosfor
(phosphorus)
160mg 207
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0157
White sugar
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0757
Tree nut added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0213
Box
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: