Søk i matvaretabellen:

Melkepålegg, med sukker, Hapå

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sukker, honning og søte pålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
30g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,0g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,7g 20
C12:0
(fatty acids)
0,21g 136
C14:0
(fatty acids)
0,65g 136
C16:0
(fatty acids)
1,7g 136
C18:0
(fatty acids)
0,60g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,25g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,095g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,11g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,079g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,022g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0035g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0057g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0027g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0038g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,030g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,097g 136
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
58g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
58g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
57g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
5,5g 102
Salt
(salt)
0,34g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
1,5mg 100
Riboflavin
(riboflavin)
0,50mg 100
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 100
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 20
Folat
(folate, total)
3,1µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
410mg 100
Jern
(iron, total)
0,60mg 100
Natrium
(sodium)
140mg 100
Kalium
(potassium)
300mg 100
Magnesium
(magnesium)
27mg 20
Sink
(zinc)
0,36mg 20
Selen
(selenium)
0,0µg 20
Kopper
(copper)
0,22mg 20
Fosfor
(phosphorus)
39mg 20
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0164
Dairy product (US CFR)
A0778
Milk, milk product or milk substitute (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0491
Citric acid added (EC/CODEX)
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0130
Glass container
M0215
Jar
N0040
Glass
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).

Søk i matvaretabellen: