Søk i matvaretabellen:

Honning

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sukker, honning og søte pålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
19g 104a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 20
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 50
C12:0
(fatty acids)
0,0g 50
C14:0
(fatty acids)
0,0g 50
C16:0
(fatty acids)
0,0g 50
C18:0
(fatty acids)
0,0g 50
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 50
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 50
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 50
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 50
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 50
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
79g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
79g 104b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
0,30g 104a
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 50
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 460b
Riboflavin
(riboflavin)
0,038mg 460b
Niacin
(niacin, preformed)
0,12mg 460b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,024mg 460b
Folat
(folate, total)
2,0µg 460b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 460b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,50mg 460b
Kalsium
(calcium)
6,0mg 460b
Jern
(iron, total)
0,42mg 460b
Natrium
(sodium)
4,0mg 460b
Kalium
(potassium)
52mg 460b
Magnesium
(magnesium)
2,0mg 460b
Sink
(zinc)
0,22mg 460b
Selen
(selenium)
0,0µg 20
Kopper
(copper)
0,036mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
4,0mg 460b
Jod
(iodine)
0,50µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0118
Nutritive sweetener (US CFR)
A0836
Sugar, honey or syrup (EUROFIR)
B1347
Plant used as food source
C0188
Honey
E0001
Physical state, shape or form not known
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
104b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, analysert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/

Søk i matvaretabellen: