Søk i matvaretabellen:

Ghee, vegetabilsk

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Margarin og smør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
0,0g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
3700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
900kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
100g 215
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
48g 215
C12:0
(fatty acids)
0,20g 215
C14:0
(fatty acids)
1,0g 215
C16:0
(fatty acids)
42g 215
C18:0
(fatty acids)
4,3g 215
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,37g 215
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
38g 215
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 215
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
38g 215
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
9,9g 215
C18:2n-6
(fatty acids)
9,8g 215
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 215
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 60a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,32g 215
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
8,9g 215
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
0,10g 450c
Salt
(salt)
0,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
10alfa-TE 215
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 60a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 60a
Folat
(folate, total)
0,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 450c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450c
Kalsium
(calcium)
0,0mg 60a
Jern
(iron, total)
0,49mg 215
Natrium
(sodium)
0,0mg 60a
Kalium
(potassium)
0,0mg 60a
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 60a
Sink
(zinc)
0,0mg 60a
Selen
(selenium)
0,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 60a
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0129
Refined or partially-refined food product (US CFR)
A0806
Vegetable fat or oil (EUROFIR)
B1017
Oil-producing plant
C0190
Fat or oil
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
215
Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2007-2008. Transfett. Publisert rapport (2013); «Transfettsyrer i importerte oljer, vegetabilsk fett, kavring, kjeks og tillagede produkter». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article29996.ece/BINARY/Analyser+av+transfettsyrer+i+importerte+oljer%2C+kavring%2C+kjeks+og+tillagede+produkter
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: