Søk i matvaretabellen:

Ghee

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Margarin og smør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
0,40g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
3600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
880kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
98g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
58g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 10
C14:0
(fatty acids)
0,0g 10
C16:0
(fatty acids)
0,0g 10
C18:0
(fatty acids)
0,0g 10
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
2,1g 450c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
26g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 10
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 10
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,6g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 10
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 10
Kolesterol
(cholesterol)
250mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 60a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
0,10g 450c
Salt
(salt)
0,0025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1100RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
920µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
1900µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,8alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 60a
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 60a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 60a
Folat
(folate, total)
0,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 60a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450c
Kalsium
(calcium)
1,0mg 450c
Jern
(iron, total)
0,0mg 60a
Natrium
(sodium)
1,0mg 450c
Kalium
(potassium)
0,0mg 60a
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 60a
Sink
(zinc)
0,0mg 60a
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 60a
Jod
(iodine)
44µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0164
Dairy product (US CFR)
A0809
Butter (EUROFIR)
B1201
Cow
C0179
Butter
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0238
Component removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: