Kjøttpudding, stekt
Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
66g | 100 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
810kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
190kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
14g | 100 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
5,8g | 71 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 213 |
C14:0 (fatty acids) |
0,40g | 213 |
C16:0 (fatty acids) |
3,3g | 213 |
C18:0 (fatty acids) |
2,1g | 213 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,2g | 71 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,59g | 213 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,9g | 213 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,0g | 71 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,17g | 213 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,061g | 213 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 213 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0033g | 213 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 213 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,035g | 213 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 213 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,023g | 213 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 213 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,10g | 73s |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,21g | 74s |
Kolesterol (cholesterol) |
41mg | 71 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
6,2g | 20 |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 10 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 10 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 20 |
Protein (protein, total) |
12g | 100 |
Salt (salt) |
2,0g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 10 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 10 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 20 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,0alfa-TE | 10 |
Tiamin (thiamin) |
0,050mg | 20 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,12mg | 20 |
Niacin (niacin, preformed) |
1,9mg | 20 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 10 |
Folat (folate, total) |
0,0µg | 10 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
1,0µg | 20 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 100 |
Kalsium (calcium) |
60mg | 20 |
Jern (iron, total) |
1,1mg | 20 |
Natrium (sodium) |
790mg | 20 |
Kalium (potassium) |
0,0mg | 10 |
Magnesium (magnesium) |
0,0mg | 10 |
Sink (zinc) |
1,6mg | 20 |
Selen (selenium) |
5,0µg | 20 |
Kopper (copper) |
0,0mg | 10 |
Fosfor (phosphorus) |
0,0mg | 10 |
Jod (iodine) |
7,4µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0150
- Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
- A0799
- Meat dish (EUROFIR)
- B1134
- Animal (mammal)
- C0267
- Skeletal meat part, without bone, with skin
- E0151
- Solid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0151
- Spice or herb added
- H0184
- Milk added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 71
- Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
- 73s
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
- 74s
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 100
- Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
- 213
- Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.