Søk i matvaretabellen:

Matfett, Flott

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Matolje, frityrfett o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
0,0g 104c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
3700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
900kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
100g 109b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
50g 109b
C12:0
(fatty acids)
13g 109b
C14:0
(fatty acids)
5,2g 109b
C16:0
(fatty acids)
4,8g 109b
C18:0
(fatty acids)
29g 109b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
36g 109b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 109b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
32g 109b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
9,0g 109b
C18:2n-6
(fatty acids)
4,3g 109b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,48g 109b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 109b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 109b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 109b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,48g 109b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,3g 109b
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 104c
Protein
(protein, total)
0,0g 106a
Salt
(salt)
0,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 104c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 104c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 104c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
12alfa-TE 106a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 20
Folat
(folate, total)
0,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
0,0mg 20
Jern
(iron, total)
0,0mg 20
Natrium
(sodium)
0,0mg 104c
Kalium
(potassium)
0,0mg 20
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 20
Sink
(zinc)
0,0mg 20
Selen
(selenium)
0,0µg 20
Kopper
(copper)
0,0mg 20
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 20
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0129
Refined or partially-refined food product (US CFR)
A0806
Vegetable fat or oil (EUROFIR)
B1017
Oil-producing plant
C0190
Fat or oil
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0174
Hydrogenated
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
109b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: