Søk i matvaretabellen:

Potetsalat, med seterrømme

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Poteter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
590kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,3g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,30g 136
C14:0
(fatty acids)
0,92g 136
C16:0
(fatty acids)
2,4g 136
C18:0
(fatty acids)
0,96g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,31g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,8g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,22g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,17g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,055g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0056g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0017g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0076g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0042g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0056g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,070g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,19g 135
Kolesterol
(cholesterol)
25mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 80
Stivelse
(starch, total)
8,6g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,7g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,40g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 135
Protein
(protein, total)
1,8g 135
Salt
(salt)
0,49g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
130RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
120µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
73µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,050µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,38alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
7,0mg 135
Kalsium
(calcium)
25mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
200mg 135
Kalium
(potassium)
340mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
51mg 135
Jod
(iodine)
3,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0830
Potato dish (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0296
Cream added
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: