Søk i matvaretabellen:

Waldorfsalat

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Majones, dressing o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
65g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,20g 135
C14:0
(fatty acids)
0,60g 135
C16:0
(fatty acids)
2,6g 135
C18:0
(fatty acids)
0,97g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,21g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,1g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
11g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
5,1g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
1,6g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0042g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0021g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0083g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0030g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0039g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0035g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,6g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
31mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,6g 80
Stivelse
(starch, total)
0,50g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 135
Protein
(protein, total)
1,9g 135
Salt
(salt)
0,38g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
89RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
85µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
44µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,080µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 135
Folat
(folate, total)
25µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
7,0mg 135
Kalsium
(calcium)
31mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
150mg 135
Kalium
(potassium)
210mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
59mg 135
Jod
(iodine)
3,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0225
Relish (US CFR)
A0859
Dressing, mayonnaise (EUROFIR)
B1245
Apple
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0185
Egg yolk added
H0212
Vegetable added
H0296
Cream added
J0142
Preserved by chilling or freezing
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: