Søk i matvaretabellen:

Dressing, majonestype, 15 % fett

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Majones, dressing o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
770kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,7g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0049g 136
C16:0
(fatty acids)
1,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,40g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,072g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,4g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,50g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0011g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,019g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0011g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0011g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,022g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,51g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
60mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
15g 80
Stivelse
(starch, total)
0,20g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
15g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
14g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,30g 135
Protein
(protein, total)
1,2g 135
Salt
(salt)
2,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
25µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
99µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,70µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
12mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
840mg 135
Kalium
(potassium)
86mg 135
Magnesium
(magnesium)
5,0mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
39mg 135
Jod
(iodine)
3,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0276
Dressing for food (US CFR)
A0859
Dressing, mayonnaise (EUROFIR)
B0001
Food source not known
C0001
Part of plant or animal not known
E0102
Liquid, high viscosity
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0185
Egg yolk added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: