Søk i matvaretabellen:

Vita Hjertego´ olje

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Matolje, frityrfett o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
0,0g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
3700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
900kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
100g 109a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,2g 109a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
5,5g 136
C18:0
(fatty acids)
2,1g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
53g 109a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,30g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
52g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
34g 109a
C18:2n-6
(fatty acids)
28g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
5,7g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
5,7g 109a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
28g 109a
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
0,0g 20
Salt
(salt)
0,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 103a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
9,9µg 106a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
50alfa-TE 106a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 20
Folat
(folate, total)
0,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
0,0mg 20
Jern
(iron, total)
0,0mg 20
Natrium
(sodium)
0,0mg 106a
Kalium
(potassium)
0,0mg 20
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 20
Sink
(zinc)
0,0mg 20
Selen
(selenium)
0,0µg 20
Kopper
(copper)
0,0mg 20
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 20
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0129
Refined or partially-refined food product (US CFR)
A0806
Vegetable fat or oil (EUROFIR)
B1248
Rape
C0190
Fat or oil
E0139
Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0214
Vitamin d added
H0341
Olive oil added
H0347
Safflower or sunflower oil added
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0214
Bottle
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
P0124
Health-related claim or use
P0161
Label claim in food name
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
109a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: