Søk i matvaretabellen:

Kjøttfarse, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
71g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
690kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,012g 135
C14:0
(fatty acids)
0,30g 135
C16:0
(fatty acids)
2,9g 135
C18:0
(fatty acids)
2,0g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,32g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,1g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,52g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,31g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,082g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,052g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,013g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,029g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,37g 135
Kolesterol
(cholesterol)
36mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,0g 80
Stivelse
(starch, total)
2,9g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,40g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,20g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,6RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
7,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,050µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,31alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,8mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 135
Folat
(folate, total)
4,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
70mg 135
Jern
(iron, total)
1,3mg 135
Natrium
(sodium)
570mg 135
Kalium
(potassium)
75mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
2,5mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
41mg 135
Jod
(iodine)
5,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144
Semisolid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: