Tran, Møllers Dobbel, kapsler
Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Tran
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
0,0g | 108a |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
2800kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
680kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
67g | 108a |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
9,2g | 108a |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 108b |
| C14:0 (fatty acids) |
1,0g | 108b |
| C16:0 (fatty acids) |
2,7g | 108b |
| C18:0 (fatty acids) |
0,64g | 108b |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
9,3g | 108a |
| C16:1 sum (fatty acids) |
2,4g | 108b |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,2g | 108b |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
38g | 108a |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
4,5g | 108b |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
2,6g | 108b |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 108b |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 108b |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 108b |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 108b |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
10g | 108b |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
1,3g | 108b |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
14g | 108b |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
36g | 73a |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,5g | 74a |
| Kolesterol (cholesterol) |
330mg | 108a |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
0,0g | 20 |
| Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 50 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 50 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
| Protein (protein, total) |
18g | 108a |
| Salt (salt) |
0,0g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
14000RAE | 108a |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
14000µg | 108a |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 108a |
| Vitamin D (vitamin D) |
830µg | 108a |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
560alfa-TE | 108a |
| Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 50 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,0mg | 50 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,0mg | 50 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 50 |
| Folat (folate, total) |
0,0µg | 50 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
| Kalsium (calcium) |
0,0mg | 50 |
| Jern (iron, total) |
0,0mg | 20 |
| Natrium (sodium) |
0,0mg | 20 |
| Kalium (potassium) |
0,0mg | 20 |
| Magnesium (magnesium) |
0,0mg | 50 |
| Sink (zinc) |
0,0mg | 50 |
| Selen (selenium) |
0,0µg | 20 |
| Kopper (copper) |
0,0mg | 20 |
| Fosfor (phosphorus) |
0,0mg | 50 |
| Jod (iodine) |
0,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0129
- Refined or partially-refined food product (US CFR)
- A0870
- Dietary supplement (EUROFIR)
- B1842
- Atlantic cod
- C0301
- Liver oil
- E0140
- Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0165
- Gelatin added
- H0214
- Vitamin d added
- H0217
- Vitamin e added
- H0316
- Vitamin a added
- H0356
- Other substance coated or covered
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0187
- Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
- M0214
- Bottle
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- R0316
- Norway
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73a
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
- 74a
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 108a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
- 108b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.