Søk i matvaretabellen:

Potetsalat, med lettmajones (40 % fett)

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Poteter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
810kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0011g 135
C14:0
(fatty acids)
0,0016g 135
C16:0
(fatty acids)
0,77g 135
C18:0
(fatty acids)
0,32g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,031g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,2g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
8,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
4,1g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,83g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0052g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0062g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,85g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
18mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
14g 80
Stivelse
(starch, total)
12g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 135
Protein
(protein, total)
1,4g 135
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,2RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,070µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
8,0mg 135
Kalsium
(calcium)
5,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
530mg 135
Kalium
(potassium)
340mg 135
Magnesium
(magnesium)
16mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
44mg 135
Jod
(iodine)
1,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0830
Potato dish (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0014
Boiled
H0185
Egg yolk added
H0342
Soybean oil added
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0040
Reduced fat food

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: