Søk i matvaretabellen:

Salatdressing, uten fett

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Majones, dressing o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
260kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
61kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 100
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 20
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,011g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0025g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,055g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,021g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0058g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0060g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,021g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
15g 100
Stivelse
(starch, total)
4,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
11g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
5,5g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
0,10g 100
Salt
(salt)
2,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,20alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 400e
Folat
(folate, total)
0,0µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
13mg 400e
Jern
(iron, total)
0,50mg 400e
Natrium
(sodium)
790mg 100
Kalium
(potassium)
21mg 400e
Magnesium
(magnesium)
3,0mg 400e
Sink
(zinc)
0,0mg 400e
Selen
(selenium)
0,0µg 400e
Kopper
(copper)
0,010mg 20
Fosfor
(phosphorus)
5,0mg 400e
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0276
Dressing for food (US CFR)
A0853
Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR)
B1275
Lemon
C0300
Juice
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0234
Diluted to 15-49% of single strength
H0749
White sugar added
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: