Søk i matvaretabellen:

Kjøttdeig, storfe, med salt og vann, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
68g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
770kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,0g 137
C12:0
(fatty acids)
0,013g 137
C14:0
(fatty acids)
0,36g 137
C16:0
(fatty acids)
3,3g 137
C18:0
(fatty acids)
2,2g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,9g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,55g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,53g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
0,23g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,059g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,018g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,036g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,019g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,021g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,081g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,28g 137
Kolesterol
(cholesterol)
62mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 137
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 137
Protein
(protein, total)
18g 137
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
21RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
16µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
63µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,15µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,42alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
4,0mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,28mg 137
Folat
(folate, total)
3,8µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,7µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 10
Kalsium
(calcium)
6,6mg 137
Jern
(iron, total)
2,0mg 137
Natrium
(sodium)
460mg 137
Kalium
(potassium)
270mg 137
Magnesium
(magnesium)
18mg 137
Sink
(zinc)
4,5mg 137
Selen
(selenium)
7,5µg 137
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
140mg 137
Jod
(iodine)
1,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144
Semisolid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: