Søk i matvaretabellen:

Ananasjuice

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
86g 460e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
210kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
50kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,12g 460e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0080g 460e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,0050g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0030g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,014g 460e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0020g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,012g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,042g 460e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,024g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,018g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,018g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,024g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 460e
Protein
(protein, total)
0,36g 460e
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,25RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
3,0µg 460e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,020alfa-TE 460e
Tiamin
(thiamin)
0,058mg 460e
Riboflavin
(riboflavin)
0,021mg 460e
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 460e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 460e
Folat
(folate, total)
18µg 460e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
10mg 460e
Kalsium
(calcium)
13mg 460e
Jern
(iron, total)
0,31mg 460e
Natrium
(sodium)
2,0mg 460e
Kalium
(potassium)
130mg 460e
Magnesium
(magnesium)
12mg 460e
Sink
(zinc)
0,11mg 460e
Selen
(selenium)
0,20µg 400c
Kopper
(copper)
0,069mg 460e
Fosfor
(phosphorus)
8,0mg 460e
Jod
(iodine)
0,25µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0127
Fruit juice (US CFR)
A0841
Juice or nectar (EUROFIR)
B1484
Pineapple
C0167
Fruit
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0120
Preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: