Søk i matvaretabellen:

Karbonadedeig, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
440kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,2g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,93g 137
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,052g 137
C16:0
(fatty acids)
0,52g 137
C18:0
(fatty acids)
0,35g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,83g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,057g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,72g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,15g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
0,045g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,013g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0027g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0092g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0022g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0052g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,029g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,057g 137
Kolesterol
(cholesterol)
56mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
21g 137
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,27alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
5,1mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,33mg 137
Folat
(folate, total)
6,0µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 132
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
3,0mg 137
Jern
(iron, total)
2,2mg 137
Natrium
(sodium)
440mg 137
Kalium
(potassium)
360mg 137
Magnesium
(magnesium)
23mg 137
Sink
(zinc)
3,8mg 137
Selen
(selenium)
6,0µg 137
Kopper
(copper)
0,030mg 137
Fosfor
(phosphorus)
190mg 137
Jod
(iodine)
1,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0270
Skeletal meat part, without bone and skin, without separable fat
E0144
Semisolid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
132
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: