Søk i matvaretabellen:

Pære, uspesifisert, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
90% 30
Vann
(water (moisture))
85g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
190kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
44kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,12g 20
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0074g 20
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460f
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460f
C16:0
(fatty acids)
0,017g 460f
C18:0
(fatty acids)
0,0030g 460f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,023g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0020g 460f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,081g 460f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,031g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,093g 460f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0010g 460f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0010g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,093g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,8g 20
Stivelse
(starch, total)
0,028g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,8g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,1g 20
Protein
(protein, total)
0,38g 20
Salt
(salt)
0,0023g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
22µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,22alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,013mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,025mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,16mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,027mg 20
Folat
(folate, total)
6,6µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,9mg 20
Kalsium
(calcium)
9,8mg 20
Jern
(iron, total)
0,22mg 20
Natrium
(sodium)
0,90mg 20
Kalium
(potassium)
210mg 20
Magnesium
(magnesium)
8,8mg 20
Sink
(zinc)
0,10mg 20
Selen
(selenium)
0,090µg 20
Kopper
(copper)
0,084mg 20
Fosfor
(phosphorus)
12mg 20
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1344
Pear
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: