Søk i matvaretabellen:

Tomat, uspesifisert, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
94g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
74kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
18kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,020g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0080g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0010g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,030g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,080g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0030g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0030g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,080g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,5g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 135
Protein
(protein, total)
0,70g 135
Salt
(salt)
0,0075g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
67RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
800µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,70alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 135
Folat
(folate, total)
17µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
17mg 135
Kalsium
(calcium)
6,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
3,0mg 135
Kalium
(potassium)
240mg 135
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 135
Sink
(zinc)
0,10mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
27mg 135
Jod
(iodine)
0,15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
R0001
Geographic place or region not known

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: