Søk i matvaretabellen:

Soyaprotein, teksturert

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,6g 450a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,4g 450a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,70g 450b
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,013g 136
C16:0
(fatty acids)
0,49g 136
C18:0
(fatty acids)
0,17g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 450b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,013g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,6g 450b
C18:2n-6
(fatty acids)
2,3g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,31g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,31g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,3g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 450a
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 80
Stivelse
(starch, total)
5,1g 450b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,1g 450b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,6g 460e
Protein
(protein, total)
43g 450a
Salt
(salt)
11g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 460e
Tiamin
(thiamin)
0,54mg 450a
Riboflavin
(riboflavin)
0,42mg 450a
Niacin
(niacin, preformed)
1,8mg 450a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,51mg 450a
Folat
(folate, total)
35µg 450a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 450b
Kalsium
(calcium)
240mg 450a
Jern
(iron, total)
9,0mg 450a
Natrium
(sodium)
4400mg 450a
Kalium
(potassium)
2200mg 450a
Magnesium
(magnesium)
270mg 450a
Sink
(zinc)
4,4mg 450a
Selen
(selenium)
0,80µg 460e
Kopper
(copper)
0,87mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
570mg 450a
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0129
Refined or partially-refined food product (US CFR)
A0800
Meat analogue (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0236
Protein extract, concentrate or isolate
E0001
Physical state, shape or form not known
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
450b
Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: