Søk i matvaretabellen:

Pizza, med tomatsaus og ost

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
59g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
760kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,2g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,7g 135
C12:0
(fatty acids)
0,075g 136
C14:0
(fatty acids)
0,23g 136
C16:0
(fatty acids)
0,85g 136
C18:0
(fatty acids)
0,30g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,050g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,92g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0017g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0020g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0012g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0016g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,91g 135
Kolesterol
(cholesterol)
7,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
26g 80
Stivelse
(starch, total)
23g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,40g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 135
Protein
(protein, total)
6,8g 135
Salt
(salt)
0,86g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
43RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
24µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
230µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,030µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
42µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
6,0mg 135
Kalsium
(calcium)
77mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
350mg 135
Kalium
(potassium)
270mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
4,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0100
Pie, unsweetened, or pizza (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0138
Fruit, peel removed
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
G0014
Boiled
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0256
Carbohydrate fermented
H0319
Wheat added
H0349
Onion added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: