Søk i matvaretabellen:

Solbærsaft, 1000 g sukker pr. l råsaft, ublandet

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
46g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
920kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,010g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,0037g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0013g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,020g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,010g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,020g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,020g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,013g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,013g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,020g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 135
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
50g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
50g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
0,70g 135
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
65µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
8,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
100mg 135
Kalsium
(calcium)
21mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
2,0mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 135
Sink
(zinc)
0,10mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
34mg 135
Jod
(iodine)
0,13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0241
Soft drink (US CFR)
A0843
Soft drink (EUROFIR)
B1192
Black currant
C0300
Juice
E0139
Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: