Søk i matvaretabellen:

Druejuice

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
84g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
280kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
66kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 60a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0016g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,034g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0048g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 60a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0048g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 60a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,027g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0080g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0080g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,027g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
16g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
16g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 450c
Protein
(protein, total)
0,30g 450c
Salt
(salt)
0,018g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 60a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 450c
Folat
(folate, total)
1,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
19mg 450c
Jern
(iron, total)
0,90mg 450c
Natrium
(sodium)
7,0mg 450c
Kalium
(potassium)
55mg 450c
Magnesium
(magnesium)
7,0mg 450c
Sink
(zinc)
0,10mg 450c
Selen
(selenium)
1,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
14mg 450c
Jod
(iodine)
0,10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0127
Fruit juice (US CFR)
A0841
Juice or nectar (EUROFIR)
B1329
Grape
C0137
Fruit, peel present
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0120
Preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: