Søk i matvaretabellen:

Tomat, kokt

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
94g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
74kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
18kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,040g 131
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,015g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0053g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 131
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,020g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0013g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,021g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,056g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0027g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0030g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,056g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,5g 131
Stivelse
(starch, total)
0,0g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 131
Protein
(protein, total)
0,72g 131
Salt
(salt)
0,0085g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
43RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
520µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,70alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,023mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,0080mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,38mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,054mg 131
Folat
(folate, total)
8,3µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
11mg 131
Kalsium
(calcium)
6,5mg 131
Jern
(iron, total)
0,23mg 131
Natrium
(sodium)
3,4mg 131
Kalium
(potassium)
240mg 131
Magnesium
(magnesium)
8,7mg 131
Sink
(zinc)
0,082mg 131
Selen
(selenium)
0,0µg 131
Kopper
(copper)
0,030mg 131
Fosfor
(phosphorus)
27mg 131
Jod
(iodine)
0,10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: