Søk i matvaretabellen:

Kålrot, kokt

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
83% 20
Vann
(water (moisture))
89g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
150kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
35kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,052g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,015g 131
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,0g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 131
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0080g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,031g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,4g 131
Stivelse
(starch, total)
0,0g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,4g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,7g 131
Protein
(protein, total)
0,91g 131
Salt
(salt)
0,019g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
22µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,13alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,048mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,016mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,98mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,075mg 131
Folat
(folate, total)
15µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
23mg 131
Kalsium
(calcium)
33mg 131
Jern
(iron, total)
0,21mg 131
Natrium
(sodium)
7,8mg 131
Kalium
(potassium)
260mg 131
Magnesium
(magnesium)
12mg 131
Sink
(zinc)
0,15mg 131
Selen
(selenium)
0,0µg 131
Kopper
(copper)
0,020mg 131
Fosfor
(phosphorus)
38mg 131
Jod
(iodine)
0,15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1413
Rutabaga
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: