Søk i matvaretabellen:

Hodekål, kokt

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
92% 20
Vann
(water (moisture))
90g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
140kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
32kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,078g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,023g 131
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 131
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0040g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0090g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0090g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,026g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0090g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,014g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,014g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0090g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,2g 131
Stivelse
(starch, total)
0,10g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,1g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,6g 131
Protein
(protein, total)
1,4g 131
Salt
(salt)
0,024g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4,9RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
59µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,25alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,043mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,021mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,061mg 131
Folat
(folate, total)
13µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
35mg 131
Kalsium
(calcium)
47mg 131
Jern
(iron, total)
0,33mg 131
Natrium
(sodium)
9,7mg 131
Kalium
(potassium)
320mg 131
Magnesium
(magnesium)
15mg 131
Sink
(zinc)
0,17mg 131
Selen
(selenium)
0,0µg 131
Kopper
(copper)
0,024mg 131
Fosfor
(phosphorus)
39mg 131
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1406
Cabbage
C0151
Head (plant)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: