Søk i matvaretabellen:

Hare, kjøtt, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
540kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,0g 410c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,70g 410c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,054g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,47g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,099g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,60g 410c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,072g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,49g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,30g 410c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,33g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,081g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,081g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,33g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
52mg 410c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 50
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
21g 410c
Salt
(salt)
0,13g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,5RAE 410c
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,5µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 410c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,80alfa-TE 410c
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 410c
Riboflavin
(riboflavin)
0,19mg 410c
Niacin
(niacin, preformed)
4,4mg 410c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,36mg 410c
Folat
(folate, total)
10µg 410c
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,0µg 410c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
13mg 410c
Jern
(iron, total)
1,8mg 410c
Natrium
(sodium)
50mg 410c
Kalium
(potassium)
310mg 410c
Magnesium
(magnesium)
23mg 410c
Sink
(zinc)
1,7mg 410c
Selen
(selenium)
4,0µg 410c
Kopper
(copper)
0,24mg 420a
Fosfor
(phosphorus)
210mg 410c
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B2695
Hare
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
410c
Institutet för hälsa och välfärd. Fineli livsmedelsdatabasen, versjon 14 (2011). Nettversjon, http://www.fineli.fi/index.php?lang=sv
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: