Søk i matvaretabellen:

Paprika, grønn, kokt

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
83% 20
Vann
(water (moisture))
93g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
82kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
20kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,18g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 131
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,022g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0070g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 131
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,012g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0010g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,012g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,17g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,096g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,010g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,010g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,096g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,7g 131
Stivelse
(starch, total)
0,10g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,6g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 131
Protein
(protein, total)
0,80g 131
Salt
(salt)
0,0025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
18RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
220µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,80alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 131
Folat
(folate, total)
18µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
75mg 131
Kalsium
(calcium)
6,0mg 131
Jern
(iron, total)
0,30mg 131
Natrium
(sodium)
1,0mg 131
Kalium
(potassium)
170mg 131
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 131
Sink
(zinc)
0,20mg 131
Selen
(selenium)
0,0µg 131
Kopper
(copper)
0,020mg 131
Fosfor
(phosphorus)
23mg 131
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B2629
Green bell pepper
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0051
Unripe or immature

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: