Søk i matvaretabellen:

Bønnegryte, vegetarisk

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
80g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
70kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,40g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,040g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,053g 136
C18:0
(fatty acids)
0,013g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,020g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0014g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,047g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,21g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,11g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,095g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,096g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,11g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 80
Stivelse
(starch, total)
7,2g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,10g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,7g 135
Protein
(protein, total)
4,5g 135
Salt
(salt)
0,28g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
13RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
160µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,71alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 135
Folat
(folate, total)
83µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
6,0mg 135
Kalsium
(calcium)
32mg 135
Jern
(iron, total)
1,3mg 135
Natrium
(sodium)
110mg 135
Kalium
(potassium)
350mg 135
Magnesium
(magnesium)
31mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,15mg 135
Fosfor
(phosphorus)
89mg 135
Jod
(iodine)
3,9µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0832
Pulse dish (EUROFIR)
B1567
Bean (vegetable)
C0133
Seed, skin present, germ present
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0349
Onion added
H0350
Tomato added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: